Tjenesten for deg som vil ha vinduer med eller uten montering

Enkelt og greit

Få tilbud fra flere leverandører med solid kompetanse og høy kvalitet.

Flere tilbud = en veloverveid avgjørelse

Med tilbud fra leverandører kan du sammenligne tilbudene på vinduer, pris og kvalitet.

Trygghet og god kvalitet

Vindustilbud.no samarbeider kun med seriøse aktører, slik at du skal være trygg på at du får solide tilbud fra bedrifter som leverer varene.

gull
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Kundeløfte

and
Anders Øie: Forretningsansvarlig

Vi i Nettbureau jobber kontinuerlig med å lage markedets beste anbudstjeneste for vinduer. Målet er at du som kunde skal få nok informasjon til å ta riktig beslutning.

Derfor får du inntil tre tilbud fra ulike vindusleverandører, slik at du kan sammenligne og velge det beste. Synes du ikke tilbudene er bra nok, står du fritt til å takke nei til alle.

For oss er du som kunde viktigst, og dette påvirker hvordan vi har utviklet tjenesten, og hvilke leverandører vi samarbeider med. Vindustilbud.no setter deg i kontakt med firmaer som leverer produkter og tjenester av høy kvalitet.

Du som kunde betaler ikke ekstra til leverandøren når du benytter vår tjeneste, sammenlignet med om du kontakter dem direkte selv. Du vil snarere kunne få et bedre tilbud! Årsaken er at bedriftene som er med på vår tjeneste vet de at de konkurrerer med flere andre bedrifter, og vil derfor gi deg et ekstra godt tilbud.

Du sparer tid ettersom du slipper å kontakte flere leverandører selv, og du sparer penger ved å få ekstra gode tilbud!

Slik fungerer det

Vindustilbud.no hjelper deg med å finne riktig vindu til konkurransedyktige priser. På våre sider finner du også artikler som gir deg informasjon om produkter, priser og annet du lurer på. Slik hjelper vi deg med å velge riktig produkt, og du sparer penger og tid.

Tjenesten gir deg tilbud fra inntil tre selskaper som kan levere vinduer og, om ønskelig, montering på din adresse. Du velger selv om du ønsker å takke ja til tilbudet eller ikke. Det eneste du risikerer er å få en god pris på vinduer og eventuelt montering.

Prøv selv!

Bruk skjemaet på forsiden for å innhente uforpliktende tilbud på vinduer fra flere selskaper.

I artiklene våre kan du lese mer om ulike vinduer, hva du bør tenke gjennom og hvordan du velger riktige vinduer for deg. Våre samarbeidspartnere leverer alt fra tradisjonelle til spesialtilpassede vinduer, alt ettersom hvilke behov du har.

Kontaktinfo

Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller kommentarer: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vindustilbud.no er en anbudstjeneste som er utviklet, eid og driftet av Nettbureau AS. Du kan lese mer om oss og hva vi gjør på våre nettsider.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Trenger du nye vinduer?

Vindustilbud.com er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. La selskapene konkurrere om å gi deg beste tilbud på vinduer til din bolig!

Tilbud på vinduer